top of page
Fireplace in Livingroom

FAB HOMES INREDNING & DESIGNSTUDIO

HEM: Välkommen

Fab Homes är en fullservice designstudio som skapar hållbar inredning i privata hem, kontor och offentlig miljö. Med hållbart menar vi att inredningen ska hålla en viss kvalitet och ha en hög designgrad för att inte behöva bytas ut pga av kortvariga trender. Vi tar oss an både bostads- och kommersiella projekt med varierande omfattning. Vårt mål är att förverkliga och överträffa varje kunds vision och skapa en sammanhängande, personlig miljö. Vi strävar alltid efter att sätta dig som kund i första hand och med stort personligt engagemang skapa en interiör som passar din livsstil och dina önskemål. 

Let's make your home fabulous!

VÅRA INREDNINGSTJÄNSTER

Let´s make your world fabulous!

Boka ett kostnadsfritt första möte

PJ-158172416_edited_edited.png

OM FAB HOMES

Fab Homes är grundat av mig Annika Nilsson. Jag är utbildad inredare och bosatt i Stockholm. Min absolut största drivkraft är glädjen i att skapa ökad trivsel och välmående i mina kunders vardag. Att med min kunskap bidra till förändring i livskvalitet och göra skillnad. Oavsett om det gäller privata hem, kontor eller offentlig miljö.

 

Min inredningsfilosofi är att ditt hem förutom att det ska vara estetiskt tilltalande också behöver fungera i praktiken. För att du ska trivas och må bra behöver estetik och funktion vara i balans.

 

Som inredare arbetar jag med allt från enstaka rum i behov av lite extra kärlek till större projekt som kräver identitetsbaserade designkoncept. 

Fab Homes är representerat I bland annat: Sköna Hem, Gods & Gårdar, Norrtelje Tidning och Plaza Interiör.

HEM: Tjänster
Modern Bedroom

David Hicks

"The best rooms have something to say about the people who live in them."

Följ oss på Instagram

  • Instagram
bottom of page