top of page

Inred med självförtroende

Skapa ett harmoniskt hem i sju enkla steg

LÄR DIG HUR DU SKAPAR ETT PERSONLIGT OCH ENHETLIGT HEM MED SJÄLVFÖRTROENDE OCH STIL

Saknar din inredning en röd tråd?
Drömmer du om att skapa ett harmoniskt hem, men vet inte var du ska börja? Behöver du någon som peppar och hjälper dig navigera så du kommer igång? Eller har du svårt att få till en enhetlig stil genom hela hemmet? Då är detta webinarium för dig!
IMG_7192.jpeg

Upptäck hemligheterna bakom ett harmoniskt hem

I detta kostnadsfria webinarium kommer jag under tre 45-minuters pass dela med mig av all min expertis jag samlat på mig som inredare. Helt gratis! I sju enkla steg kommer jag gå igenom hemligheterna bakom hur ett harmoniskt hem skapas:

1  Definiera din stil och skapa en visionboard

2  Planera dina rum och skapa en layout

3  Välj en sammanhållen färgpalett

4  Välj möbler som passar din stil och funktion

5  Dekorera med personliga detaljer

6  Skapa optimal belysning för dina behov

7  Håll fokus på den röda tråden för enhetlighet

Genom att följa de här stegen kommer du kunna skapa ett hem som inte bara är estetiskt tilltalande, utan som också löser dina behov och speglar din personlighet.

Möt Annika - din Inredningsexpert

Annika har en lång erfarenhet inom inredning och har hjälpt många att förvandla sina hem från kaos till harmoni. Hennes passion för att skapa vackra och funktionella miljöer är smittsam, och hennes metodik har visat sig vara effektiv gång på gång. 

"Med många års erfarenhet och utbildning inom inredning, har jag hjälpt otaliga kunder att skapa hem där de trivs, mår bra och känner stolthet över. Jag tror på att alla kan lära sig att inreda med mer självförtroende och skapa en enhetlig och personlig stil. Min absolut största drivkraft är glädjen i att dela med mig av min kunskap så att du kan skapa ökad trivsel i din vardag"

Vad kommer du att lära dig under dessa tre dagar

Projekt och lärdomar 

Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter och insikter jag samlat på mig under åren från att planera och genomföra inredningsprojekt i privata hem, kontor och till och med ett slott. Vi går igenom hur färger och strukturer påverkar känslan i ett rum och vikten av bra belysning. Plus mycket, mycket mer.

PJ-158139.jpg
Saknar din inredning en röd tråd?
Vill du skapa ett harmoniskt och enhetligt hem, utan att veta var du ska börja?  Eller har du svårt att få till en sammanhängande stil genom hela hemmet? Då är detta webinarium för dig!

Anne K.

"Kul och personlig kurs som tydligt förmedlar de olika stegen och elementen i de val som behöver beaktas för att skapa en sammanhållen inredningsstil."

Lisa E.

"Det här har revolutionerat mitt sätt att inreda. Nu känner jag mig säker på mina val och älskar hur mitt hem ser ut."

Karin E.

"Annikas metod är så lätt att följa och har verkligen hjälpt mig skapa ett hem jag är stolt över."
IMG_2065.WEBP

Är du redo för en kickstart - så att du kan inreda med mer självförtroende?

FÅ EN PLATS I MITT KOSTNADSFRIA WEBINARIUM OCH KICKSTARTA DIN RESA MOT ETT HARMONISKT HEM

Missa inte den här chansen!

Oavsett om du är nybörjare eller redan har lite erfarenhet inom inredning, kommer det här  webinariet ge dig verktygen och självförtroendet att skapa ett harmoniskt och personligt hem.

ANNIKAS INREDNING FÖR FAB HOMES HAR VARIT PRESENTERAT I:

Skärmavbild 2024-06-18 kl. 02.21_edited.
unnamed_edited_edited.png

Ja, jag vill såklart ha en plats på webinariet. Sign me up!

OBS! Kolla skräpposten så din bekräftelse inte hamnar där och lägg till Fab Homes som "säker" avsändare så du inte missar någon information.
Fab_homes_neg.png

©2024 av Fab Homes. All rights reserved.

bottom of page