top of page

HOMESTYLING

Varför Homestyling? Att förbereda sitt hem inför försäljning på ett genomtänkt och attraktivt sätt förändrar intrycket väsentligt. Det hjälper också bostadsspekulanterna att se möjligheterna med bostaden. Homestyling handlar om att neutralisera och avpersonifiera bostaden med enkla medel. Att visa den från sin allra bästa sida på foto och visning och öka dess värde på marknaden . Kostnaden för homestyling är dessutom avdragsgill.

Beroende på hur mycket du vill göra själv respektive ha hjälp med har vi olika stylingpaket du kan läsa mer om här. Alla paketen bygger på att vi utgår från era möbler och befintlig inredning.

IMG_4930_edited_edited_edited.png

Konsultation - gör-det-själv

Här gör du jobbet själv efter en tydlig åtgärdslista. Vid ett hembesök går vi igenom din bostad och du får förslag på hur du kan göra ditt hem mer attraktivt inför fotografering och visning. Vi informerar om vilka möbler och inredning som bör plockas bort och om du bör göra andra åtgärder. Efter vårt möte får du en tydlig åtgärdslista med allt vi diskuterat som du lätt kan följa. Det här är ett alternativ för dig som har tid och är lite händig. Då kan det räcka med en konsultation och instruktioner på de förbättringar som bör göras.  
Fast pris 2 500 kr inkl. moms och åtgärdslista.

*Ev rabatter gäller ej konsultation

7498DA09-3784-4E07-9EE6-9128F2FD8433_1_201_a.heic

Ministyling

Ministyling börjar precis som Konsultation med ett hembesök. Du får då instruktioner om eventuella möbler och inredning som bör plockas bort inför fotografering. Vi återkommer med enklare rekvisita som kuddar, plädar, punktbelysning och annan dekor som förhöjer utseendet på bostaden. Snittblommor och kryddgrönt ingår. Du ansvarar själv för att hålla det rent och snyggt fram till visning. Hyra av rekvisita ingår i 4 veckor. Snittblommor inför visning ingår ej och offereras separat.
Pris från 5975 kr inkl. moms. 

Modern inredning

Kompletterande styling

Efter hembesöket har du gjort de åtgärder vi kommit överens om. Inför fotograferingen iordningställer och arrangerar vi hemmet så att det blir en attraktiv och säljande miljö. Vi adderar kuddar, plädar, konst, frotté, överkast, ev mindre mattor,  belysning och annan dekor. Vi ser till att bostaden får ett inbjudande intryck och visas från sin allra bästa sida givet förutsättningarna. Snittblommor och kryddgrönt ingår. Du ansvarar själv för att hålla det rent och snyggt fram till visning. Hyra av rekvisita ingår i 4 veckor. Snittblommor inför visning ingår ej och offereras separat.
Pris från 8975 kr inkl. moms. 

Känner du dig redo eller vill du veta mer? Klicka på kontakt och fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast till dig.

bottom of page