top of page
INREDNING FÖRETAG: Lista

RENOVERING

PROJEKTLEDNING OCH RENOVERING

Vi förstår att en renovering kan vara en komplex och tidskrävande process. Därför erbjuder vi projektledningtjänster för att säkerställa att din renovering inte bara blir estetiskt tilltalande utan också smidig och effektiv.

 

FRÅN INREDNINGSKOCEPT TILL FÄRDIGSTÄLLANDE

Vi börjar med att skapa ett skräddarsytt inredningskoncept som speglar din stil och dina behov. Vi arbetar nära dig för att förstå dina visioner och önskemål och vi omvandlar dessa till konkreta planer. Vi tar hand om allt från materialval till färgsättning för att varje detalj ska vara genomtänkt och harmoniera med helheten.

SAMARBETE MED HANTVERKARE

När designkonceptet är på plats tar vi ansvar för att genomföra renoveringen tillsammans med noggrant utvalda hantverkare. Har du egna hantverkare du föredrar att anlita? Inga problem – vi arbetar gärna tillsammans med dem. Om du däremot behöver rekommendationer, har vi etablerade samarbeten med erfarna och pålitliga hantverkare som vi varmt rekommenderar.

KVALITET OCH TRYGGHET

Genom att anlita Fab Homes för projektledning vid din renovering kan du känna dig trygg med att varje steg av processen hanteras professionellt och noggrant. Vi håller regelbunden kontakt med alla involverade parter och ser till att tidsplaner hålls och att resultatet lever upp till dina förväntningar.

LET´S MAKE YOUR HOME FABULOUS!

Vi är drivna av passionen att skapa ökad trivsel och välmående i våra kunders vardag. Oavsett om det gäller ett enskilt rum eller en större helrenovering, strävar vi alltid efter att uppnå balans mellan estetik och funktion. Låt oss hjälpa dig på vägen till ditt drömhem – från första idé till sista penseldrag.

Varmt välkommen att ta en första kontakt.

bottom of page