top of page
 ZOO.SE

Mjukt och avslappnat med starka färger. När Zoo.se, en snabbväxande zoofackhandelskedja skulle flytta fick Fab Homes uppdraget att både inreda och projektleda flytten till de nyrenoverade lokalerna. Zoo.se hade nyligen tagit fram en varumärkesprofil med uppdaterad logotyp och flera starka profilfärger som man önskade få med i inredningen. Utöver det fanns önskemål om mysiga samtalsrum, effektiva konferensrum och inredning som signalerade företagets kärnverksamhet - husdjur. Det skulle vara inspirerande, avslappnat och välkomnande. Lösningen blev allmänna ytor med starka profilfärger, Konferensrum i sobra toner för fokus, samtalsrum med sköna fåtöljer och ljusa arbetsrum med accenter och logodetaljer i profilfärger. Djurtemat adderades genom bland annat belysning och textilier.

Nominerad i "Sveriges snyggaste kontor 2023"

IMG_2230_edited.jpg
IMG_0552.jpeg
IMG_0507.jpeg
IMG_0506_edited.jpg
IMG_1764.jpeg
IMG_1760.jpeg
IMG_1627_edited.jpg
IMG_2316_edited_edited.jpg
Skärmavbild 2023-01-05 kl. 10_edited.jpg

När vi skulle flytta in i nya lokaler var det otroligt viktigt för oss att få ett kontor som andas professionalitet och speglar det vi arbetar med.. Inredningen skulle också inkorporeras med vårt profilprogram. Inför flytten hade vi en workshops med personalen som genererade en diger önskelista som skulle flätas ihop med företagets målsättning för kontorets utformning. Vi hade högt ställda krav på inredare när vi började prata med Annika på Fab Homes. Annika "knäckte koden" direkt och redan vid första moodboard presentationen förstod vi att hon kunde leverera det vi ville ha och önskade. Långt bättre än vi själva kunde tänka ut. Hon är otroligt stilsäker, inlyssnande och samtidigt tydlig så vi inte förlorade fokus under processen. 

För oss var det viktigt att få ett kontor vi kan vara stolta över, att budget som var förhållandevis tight hölls, att Annika hade kontroll på alla detaljer och löste alla problem. Hon initierade regelbundna avstämningar så vi hela tiden var on-track.

Vårt kontor är nu en direkt spegling av allt vi ville ha. Ljust, nordiskt, modernt och varmt. Det representerar väl det vi jobbar med, produkter till husdjur,  på ett snyggt, fräsch och professionellt sätt. Varenda detalj är uttänkt och ger en speciell touch till varje rum. 

Annika är väldigt professionell och vi kan varmt rekommendera henne som inredare. Vi älskar att komma till kontoret varje dag och vi är mycket stolta över det.

Marie Ö, HR Director ZOO.se

bottom of page