top of page

INREDNING PRIVATA HEM

Vi levererar skräddarsydda inredningar efter dina behov. Saknar du den röda tråden? Känns det spretigt och oharmoniskt? Det är vanligt att man tappar tråden när man ska inreda sitt eget hem - men hjälp finns. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt så finns vi här för att du ska kunna förverkliga din vision och få det hem du önskar. Och vi anpassar oss självklart efter din stil, din budget och dina förutsättningar.

Läs här om de tre olika inredningstjänsterna:                                                                         

1. Konsultation
2. Den röda tråden
3. Vision till verklighet

koncept interior design livingroom_edited.jpg

1. Konsultation

Känner du dig osäker på vad som behöver göras för att få till den där härliga känslan eller hur mycket hjälp du behöver? Då kan en konsultation vara en bra idé att börja med. Många gånger kan en konsultation räcka för att du själv ska kunna ta ditt projekt vidare på egen hand. Om inte, så hjälper vi dig att konkretisera dina behov och önskemål. I ett nästa steg kan du då få offert som omfattar det du önskar. En konsultation innebär möte på plats i ditt hem eller digitalt. Kostnad 2500 kr. Om besöket leder till ett uppdrag sker ingen debitering.  

*Ev rabatter gäller ej konsultation

7E1E2B8F-7F68-451E-B6A0-6A16FE1EEFA1.jpeg

2. Den röda tråden

Räcker inte en konsultation? Då rekommenderar vi vårt inredningskoncept "Den röda tråden”. I det ingår val av möbler, textilier, viss dekor och belysning - allt tydligt presenterat så att du enkelt kan föreställa dig slutresultatet. Förslaget kompletteras med en inköpslista så du ser var produkterna finns att köpa, priser, storlekar, färger och materialval mm. Beroende på uppdragets storlek kan presentationen variera. Se exempel under fliken "Presentationer". Pris för ett rum från 13650 kr - följande rum från 9750 kr ink. moms.

77C72D5F-9244-4081-9D84-8E4E83636833_1_201_a_edited.jpg

3. Vision till verklighet

Vill du ha hjälp med allt? Självklart ordnar vi det. Den här tjänsten är ett tillägg till "Den röda tråden". Vi sköter alla inköp, vi koordinerar leveranser, inreder och stylar på plats i ditt hem - helt eller delvis.

Har du ett renoveringsprojekt hanterar vi det också. Om du inte har någon du själv gärna anlitar så samarbetar vi med flera duktiga hantverkare vi kan rekommendera. Vi tar hand om hela processen. Allt för att du ska kunna slappna av och se visionen bli till verklighet.

Känner du dig redo eller vill du veta mer? Klicka på kontakt och fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast till dig.

bottom of page