top of page
TAKTERASSEN
TAKTERASSEN
TAKTERRASSEN

Alfresco dining med himlen som tak. Kunden önskade en, i möjligaste mån, underhållsfri inredning av sin nybyggda takterrass. Storleken på 100 kvm tillät att önskemålen om en loungedel, en matplats och plats för solsängar enkelt kunde tillmötesgås. I samråd med kunden valde vi inredning av hög kvalitet I teak, stål och konstrotting. Alla textilier valdes för att tåla  det skandinaviska klimatet, Rumskänsla skapades med en stor matta och krukor i betong och Cortenstål som rumsavdelare. De rostfärgade krukorna valdes som komplement till fasadens röda tegelvägg. 

Betongkruka. Lagerträd. Konstväxter. Matbord och stolar i teak och svart stål. Teakbricka. Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar från Chhatwal & Johnsson. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Linnefilt. Matta för utomhusbruk. Rillad trall.
IMG_1496.JPG
IMG_1512.JPG
IMG_9109.jpeg
Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar. Takterrass med glasräcke.
Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Linnefilt. Matta för utomhusbruk.
Rillad trall. Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Linnefilt. matta för utomhusbruk. Matbord i teak och svart stål, matbordstolar i svart stål och teak med dynor anpassade för utomhus. Solsängar i teak. krukor i Cortenstål och betong. Kontväxter. Olivträd. Buxbom.
Rillad trall. Betongkrukor med lagerträd. Takterrass.
Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar från Chhattwal. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Linnefilt. Matta för utomhusbruk.
Solsängar i teak. Terrassvärmare. Röd tegelvägg. Underhållsfria dynor och kuddar från Chhatwal & Jonsson. Takterrass. Linnefilt.
Betongkrukor med Lagerbuske. Matbord och stolar i teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Rillad trall.
Konstväxter. Loungemöbler i konstrotting, teak och stål från Slettvoll, Underhållsfria dynor och kuddar från Chhatwal & Johnsson. Takterrass med glasräcke. Ljuslyktor i svart stål. Kruka med hortensior. Linnefilt. Matta för utomhusbruk. Rillad trall.
Cortenstål. Cortenkruka. Rillad trall. Konstgräs. Konstväxter.  Takterrass med glasräcke.

"Fab Homes hjälpte mig att inreda min takterrass på Lidingö och jag är mycket nöjd med utfallet och samarbetet. Annika var mycket inlyssnande och visade stor förståelse för mina behov och önskemål. Projektet genomfördes i tid och på budget med ett utsökt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera Annika och Fab Homes och kommer utan tvekan att anlita deras tjänster för framtida projekt".

Daniel A, Lidingö

bottom of page