top of page

 FÖRE & EFTER

Kika in här och se ett axplock av pågående och tidigare uppdrag.

Matplats före

Kunden önskade en mer harmonisk matplats. Elips-bordet beslutade vi att behålla men övrig inredning ville de ersätta. Stolarna fick gärna vara mjuka och sköna.

​​

IMG_7688_edited.jpg

Master bedroom före

Den nyinflyttade kunden önskade ett harmoniskt och lugnt sovrum för sömn och avkoppling i en naturlig färgskala. Kunde vi ordna en walk in closet också?

IMG_5858.jpeg

Vardagsrum före

Avskalat och minimalistiskt i en naturlig färgskala var kundens önskemål när vi tog oss an denna ljusa och relativt nyproducerade lägenhet. Ytterligare önskemål var en generös soffa och väl tilltagen, mjuk matta att meditera på.

IMG_9129.jpeg

Takterass före

Kunden önskade en, i möjligaste mån, underhållsfri inredning av sin nybyggda takterass. Storleken på 100 kvm tillät att önskemålen om en loungedel, en matplats och plats för solsängar enkelt kunde tillmötesgås.

IMG_8319.jpeg

Kök före

Det här köket behövde en hel del kärlek efter att tidigare ägare gjort många halvdana försök till förbättringar. En vattenskada gjorde att hela köket var tvunget att rivas ut.

IMG_1715.JPG

Vardagsrum före

Kunden vill uppdatera stilen i sitt vardagsrum. Det enda som ska behållas är tavlorna som målats av en vän, det antika skåpet och golvlampan. Kunden önskar en ombonad miljö för skönt soffhäng och social samvaro. På rekommendation kommer golvet slipas och vitlaseras för att dämpa den gula tonen.

IMG_6455_edited.png

Sovrum före

Stylingupppdrag i lägenhet som skulle fotograferas inför försäljning. Det här rummet användes som kontor och TV-rum. Vi beslutade att tömma rummet och göra om det till sovrum.

2EC36A2E-1E70-46B6-9C46-63AB1D0976E3_edited.jpg

Gäststuga före

Gäststugan behövde en make-over. Ägaren ville ha ett ljusare rum utan att för den delen ta bort känslan av stuga i skärgården.

A33E5402-50F8-483B-BC1E-4BDE4B8C68D8_1_201_a.jpeg

Matplats efter

Vi ersatte med klädda karmstolar, en väl tilltagen matta för ute/inne (tål spill) och nya tavlor. Taklampans slimmade form i svart kompletterar stolsbenen i metall. Hissgardiner i linne skyddar mot starka strålar på eftermiddagen. 

IMG_1200_edited.jpg

Master bedroom efter

Vi öppnade upp mot den angränsade hallen och byggde en walk in closet. Mörkt chokladbruna väggar, crèmefärgad heltäckningsmatta och mörkläggande gardiner i ljus nougat skapar lugn.

Fab One 059_edited.jpg

Vardagsrum efter

Hela lägenheten målades om i en varmgrå ton, vardagsrummet fick en japandi-inspirerad fondtapet med tredimensionella skuggeffekter. Den visuella 3D.effekten skapar djup och förstärker enkelheten. Ljusa textilier i linne och ull kompletteras med mörkare träslag och svart stål som kryddig kontrast.

IMG_2475.jpeg

Takterass efter

I samråd med kunden valde vi inredning av hög kvalitet I teak, stål och konstrotting. Alla textilier valdes för att tåla  det skandinaviska klimatet, Rumskänsla skapades med matta och krukor i betong och Cortenstål som rumsavdelare. De rostfärgade krukorna valdes som komplement till fasadens röda tegelvägg. 

inredning takterass med loungemöbler i teak, rotting och svart metall. Svart matta, krukor med gröna växter

Kök efter

Vi satte in bänkskåp med enbart lådfronter för ökad tillgänglighet. Vid spisen ökades bänkdjupet med 10 cm för att skapa större arbetsyta. Kyl, frys och diskmaskin fick integrerade fronter och öppna hyllor ersatte överskåp. En fondvägg i moccafärgad mosaik och bänkar i valnöt kontrasterar fint mot den i övrigt vita inredningen.

U-kök med vita lådfronter och integrerade vitvaror. Moccafärgad mosaic, köksbänk i valnötsbetsad ek

Vardagsrum efter

Färgskalan har neutraliserats med en beige soffa och en generös matta som ramar in. Soffbordet i svart metall som tillsammans med andra svarta accenter kryddar den mjuka tonen. Buteljgrön sammet kontrasterar det röda till en samlad och enhetlig känsla. 

IMG_7638.jpeg

Sovrum efter

De vita väggarna och gardinerna behölls. Dubbelsängen fick en ljus bäddning med mjuka textilier och lyxiga kuddar i i neutrala toner. Sänggavelns dovare ton skapar kontrast mot den i övrigt luftiga och ljusa inredningen. Svarta sänglampor ger karaktär.

lyxigt sovrum med mullvadsfärgad sänggavel och cremefärgat sammetsöverkast. Svart sänglampor med vit linneskärm och ljusa gardiner

Gäststuga efter

Vi målade tak och väggar vita men behöll det mörka golvet som var i gott skick. Vi adderade textilier i blå/vitt/beige och hängde upp loppisfyndade tavlor. Böckerna blev ett fint blickfång på hyllan.

Skärgårdsstuga sovrum med blått överkast, blommiga gardiner, vitmålad råspont, loppisfundade tavlor och böcker
bottom of page