top of page
IMG_2138_edited_edited_edited.jpg
INREDNING FÖRETAG: Lista

INREDNING FÖRETAG

Nominerad i "Sveriges snyggaste kontor 2023"

INREDNINGSTJÄNSTER FÖRETAGSKUNDER

Fab Homes skapar förutsättningar för er att lyckas med inredningen av ert kontor, butik, café eller mindre hotell. Vi har stor erfarenhet av att koppla inredningskoncept till varumärkes-positionering och tar fram de bästa lösningarna för hur ert varumärke ska visualiseras i inredningen. Se exempel på hur vi skapade ett nytt kontor för ZOO.se när de med ny varumärkesidentitet skulle flytta till nya lokaler.
Vi erbjuder stöttning i alla faser av inredningsprojektet - från idé och ritning till inköp och styling. Vi arbetar med digitala lösningar för konceptpresentationer, moodboards, möblerade planritningar och belysningsplaner. Det är ett konkret sätt att förmedla våra idéer och skapa förståelse hos våra kunder. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med att nå er vision.

VISNINGSBOSTÄDER

Hur kan du hjälpa dina kunder se sig själva i ert bostadsprojekt? Tillsammans med Fab Homes blir nyproduktionen något alldeles extra. Bostadens läge, livsstilskoncept, och målgrupp speglas alltid i inredningen. Vi lägger stor vikt vid att känslan av showroom ska undvikas och fokuserar istället på att visa bostadens förutsättningar för att bli din kunds framtida hem.

Varmt välkommen att kontakta oss.

bottom of page