Vad säger andra kunder?

Fab Homes hjälpte mig att inreda min takterass på Lidingö och jag är mycket nöjd med utfallet och samarbetet. Annika var mycket inlyssnande och visade stor förståelse för mina behov och önskemål. Projektet genomfördes i tid och på budget med ett utsökt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera Annika och FabHomes och kommer utan tvekan att anlita deras tjänster för framtida projekt.

Daniel A, Lidingö

Jag postade en fråga på min Instagram om tips på en duktig inredare och fick massor av bra leads. Intervjuade några och fastnade till sist på Fab Homes och det är jag såå glad för. För mig är den personliga kontakten och känslan viktigast. Särskilt när det gäller hjälp med mitt hem. Annika prickade in mina ledord perfekt. Minimalism, värme, avkoppling och de fyra elementen eftersom jag älskar naturen. Hon är väldigt lätt att jobba med och levererade långt utöver det vi kommit överens om. Jag och barnen är jättenöjda och trivs superbra i vårt fina hem!

Michael B, Stora Essingen

Inför visningarna av våra åtta lägenheter i Östanå slott tog vi hjälp av Annika på Fab Homes. Med sitt osvikliga öga för både detaljer och helhet, plus sitt engagemang för hållbarhet, gav hon de varsamt renoverade lägenheterna i 1700-talsstil en modern och tidlös touch.

Östanå Real Estate, Östanå slott

Min fina Vasastadstvåa med 100-årig charm behövde ett lyft i vardagsrummet. De  stora färgglada tavlorna som en vän målat ville jag behålla, liksom farmors gamla skåp och några andra personliga detaljer. Osäker på i vilken ände jag skulle börja så bokade jag tjänsten "Den röda tråden". Att få hjälp på vägen av Annika gav mig både inspiration och energi att komma igång. Hon utgick från mina behov och önskemål, adderade sin egen stilsäkra twist och konkreta förslag. Nu är det gamla rågolvet nyslipat och de första nya möblerna på väg hem. Jag kan varmt rekommendera Annika på Fab Homes.

Anna B, Vasastan

När vi ville ha hjälp med att få ett mer enhetligt och ombonat intryck i vardagsrummet och kunna maximera ytorna tog Fab Homes hand om allt från moodboard till möblering. Med en osviklig känsla för det estetiska såg Annika till att lägga fokus på detaljerna som gjorde hela skillnaden. Nu vill vi vara här jämt!

Felicia A, Täby

Annika på Fab Homes hjälpte mig att styla min lägenhet på Södermalm inför försäljning. Hon imponerade stort då hon med enkla, stilrena, smarta och ekonomiskt hållbara lösningar fick till en helt fantastisk känsla i lägenheten. Vi fick mer för lägenheten än vi hoppats på tack vare henne.

Andreas B, Södermalm

I samband med att kontoret växte skulle en särskild flygel inredas som en avskild del - avsedd för externa, större besök. Tillsammans med arkitekt och projektledare hanterade Annika beslut om val av material, färger, möbler och annan inredning. Det resulterade i en dämpad, färgsynkroniserad design av lokalerna uppdelade på konferensrum, loungedel, övernattnings- och vilorum. Färgvalen matchade den nyligen framtagna varumärkesprofilen för uppdragsgivaren perfekt.

Madeleine B, Villaägarnas Riksförbund

Annika hjälpte oss att hitta den röda tråden i huset. Framförallt i kök, bad och vardagsrum har hon varit behjälplig med både färg- och materialval. Hon har också hjälpt oss med val av möbler och belysning. Tack vare Annika har vi nu ett snyggare och mer harmoniskt hem. Rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Lena A, Sollentuna

Inför flytten till min nya lägenhet - en vacker 20-tals lägenhet tog jag hjälp av Fab Homes. Annika hjälpte mig med moodboards, färgval och konsultation inför inköp. Hon kommer alltid med de där extra smarta lösningarna och hon har en unik känsla för ljus, färg och form. Det märks att Annika förstår mig och vad som behövs. Hon har en otrolig fingertoppskänsla för det som ska uppnås. Dessutom är hon otroligt passionerad och engagerad. Hon är lika bra på stora inrednings jobb som små unika och praktiska jobb.

Marie Ö, Södermalm

I arbetet med mässor har alla delar hanterats med professionell projektledning, kombinerat med skarpt öga för detaljer och kontroll på budget. I alla monterbyggen, oavsett placering, har Annika alltid sett till att maximalt exponera vårt erbjudande och profil på ett tydligt och välkomnande sätt för våra besökare. Allt sammanföll väl med de olika profiler och teman som vi som uppdragsgivare ville förmedla för att skapa likeability och en skön känsla i mötet med oss som företag.

Villaägarnas Riksförbund

Stort tack för inredningskonsultationen och alla extra tips. Vi är supernöjda med att ha fått med oss både kunskap och inspiration. Vi smälter nu det hela lite och funderar på vilka steg vi ska ta härnäst. Känns fint att veta att du finns om vi kör fast på vägen. 

Erika M, Kungsholmen