top of page
OMDÖMEN: Omdömen

VAD SÄGER ANDRA KUNDER?

Som ungkarl i en nyproducerad lägenhet hjälpte Fab Homes mig att inreda mitt hem  till  den plats där jag kan må bra, trivas och återhämta mig. Jag slapp få ångest över val av möbler, material och färger som ändå skulle resulterat i ett misslyckat resultat. Annika tog över, förstod min vision och hela processen har varit väldigt enkel. Resultatet blev magiskt och nu kan jag njuta av min nya lägenhet som speglar den jag är. Det var värt varenda krona! 

Amre O, Liljeholmen

​Att återuppliva Östanå slott från dess Törnrosasömn och ge det nytt liv som unika bostäder var mitt stora mål. Hållbarhet var avgörande för mig och jag ville säkerställa att detta genomsyrade hela byggprojektet. Jag hade förmånen att samarbeta med Annika från FabHomes, en likasinnad själ när det gäller hållbarhet. Hennes bidrag till inredningen av paradvåningen var otroligt inspirerande. Genom att kombinera återbrukade möbler, högklassig design och återvunna detaljer skapade vi en unik och stilfull miljö. Östanå slott har nu återfått sin forna prakt och jag är så stolt över resultatet!

Jens Lackmann, Östanå Real Estate

När vi skulle flytta in i nya lokaler var det otroligt viktigt för oss att få ett kontor som andas professionalitet och speglar det vi arbetar med.. Inredningen skulle också inkorporeras med vårt profilprogram. Inför flytten hade vi en workshops med personalen som genererade en diger önskelista som skulle flätas ihop med företagets målsättning för kontorets utformning. Vi hade högt ställda krav på inredare när vi började prata med Annika på Fab Homes. Annika "knäckte koden" direkt och redan vid första moodboard presentationen förstod vi att hon kunde leverera det vi ville ha och önskade. Långt bättre än vi själva kunde tänka ut. Hon är otroligt stilsäker, inlyssnande och samtidigt tydlig så vi inte förlorade fokus under processen. 

För oss var det viktigt att få ett kontor vi kan vara stolta över, att budget som var förhållandevis tight hölls, att Annika hade kontroll på alla detaljer och löste alla problem. Hon initierade regelbundna avstämningar så vi hela tiden var on-track.

Vårt kontor är nu en direkt spegling av allt vi ville ha. Ljust, nordiskt, modernt och varmt. Det representerar väl det vi jobbar med, produkter till husdjur,  på ett snyggt, fräsch och professionellt sätt. Varenda detalj är uttänkt och ger en speciell touch till varje rum. 

Annika är väldigt professionell och vi kan varmt rekommendera henne som inredare. Vi älskar att komma till kontoret varje dag och vi är mycket stolta över det.

Marie Ö, HR Director ZOO.se

Annika var till stor hjälp när vi flyttade till ett nybyggt hus och ville inreda hela nedervåningen. Vi trodde vi visste vad vi ville ha men efter ett möte med Annika blev det mer tydligt vad vi var ute efter. Hon har varit väldigt professionell och hjälpsam. Vi har också uppskattat alla hennes tips med material val med avseende på att vi har små barn. Hon har inte släppt oss trots att uppdraget är avslutat. Hon kommer fortsatt med tips och svarar på frågor. 

Vi är väldigt nöjda med resultatet och känslan som vi får när vi kommer hem. Hon har verkligen tänkt på den röda tråden och hur hon ska spendera budgeten på bästa sätt. 

Vi kommer fortsätta anlita Annika för nästa projekt som är utemöbler till altanen.  

Jessy K, Täby

Jag bestämde mig för att om jag köpte en ny lägenhet så skulle jag ta hjälp av en inredare. När jag flyttade in i Norra Tornen blev det Annika på Fab Homes  som fick uppdraget att inreda hela lägenheten.. Annika har verkligen lyssnat på mina önskemål och skapat ett mycket vackert hem till mig. Jag är mycket belåten och nöjd med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Annika och Fab Homes.

Catherine G, Hagastaden

Fab Homes hjälpte mig att inreda min takterrass på Lidingö och jag är mycket nöjd med utfallet och samarbetet. Annika var mycket inlyssnande och visade stor förståelse för mina behov och önskemål. Projektet genomfördes i tid och på budget med ett utsökt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera Annika och FabHomes och kommer utan tvekan att anlita deras tjänster för framtida projekt.

Daniel A, Lidingö

Jag postade en fråga på min Instagram om tips på en duktig inredare och fick massor av bra leads. Intervjuade några och fastnade till sist på Fab Homes och det är jag såå glad för. För mig är den personliga kontakten och känslan viktigast. Särskilt när det gäller hjälp med mitt hem. Annika prickade in mina ledord perfekt. Minimalism, värme, avkoppling och de fyra elementen eftersom jag älskar naturen. Hon är väldigt lätt att jobba med och levererade långt utöver det vi kommit överens om. Jag och barnen är jättenöjda och trivs superbra i vårt fina hem!

Michael B, Stora Essingen

Inför visningarna av våra åtta lägenheter i Östanå slott tog vi hjälp av Annika på Fab Homes. Med sitt osvikliga öga för både detaljer och helhet, plus sitt engagemang för hållbarhet, gav hon de varsamt renoverade lägenheterna i 1700-talsstil en modern och tidlös touch.

Östanå Real Estate, Östanå slott

Min fina Vasastadstvåa med 100-årig charm behövde ett lyft i vardagsrummet. De  stora färgglada tavlorna som en vän målat ville jag behålla, liksom farmors gamla skåp och några andra personliga detaljer. Osäker på i vilken ände jag skulle börja så bokade jag tjänsten "Den röda tråden". Att få hjälp på vägen av Annika gav mig både inspiration och energi att komma igång. Hon utgick från mina behov och önskemål, adderade sin egen stilsäkra twist och konkreta förslag. Nu är det gamla rågolvet nyslipat och de första nya möblerna på väg hem. Jag kan varmt rekommendera Annika på Fab Homes.

Anna B, Vasastan

När vi ville ha hjälp med att få ett mer enhetligt och ombonat intryck i vardagsrummet och kunna maximera ytorna tog Fab Homes hand om allt från moodboard till möblering. Med en osviklig känsla för det estetiska såg Annika till att lägga fokus på detaljerna som gjorde hela skillnaden. Nu vill vi vara här jämt!

Felicia A, Täby

Annika på Fab Homes hjälpte mig att styla min lägenhet på Södermalm inför försäljning. Hon imponerade stort då hon med enkla, stilrena, smarta och ekonomiskt hållbara lösningar fick till en helt fantastisk känsla i lägenheten. Vi fick mer för lägenheten än vi hoppats på tack vare henne.

Andreas B, Södermalm

I samband med att kontoret växte skulle en särskild flygel inredas som en avskild del - avsedd för externa, större besök. Tillsammans med arkitekt och projektledare hanterade Annika beslut om val av material, färger, möbler och annan inredning. Det resulterade i en dämpad, färgsynkroniserad design av lokalerna uppdelade på konferensrum, loungedel, övernattnings- och vilorum. Färgvalen matchade den nyligen framtagna varumärkesprofilen för uppdragsgivaren perfekt.

Gunnar J, CEO Villaägarnas Riksförbund

Annika hjälpte oss att hitta den röda tråden i huset. Framförallt i kök, bad och vardagsrum har hon varit behjälplig med både färg- och materialval. Hon har också hjälpt oss med val av möbler och belysning. Tack vare Annika har vi nu ett snyggare och mer harmoniskt hem. Rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Lena A, Sollentuna

Inför flytten till min nya lägenhet - en vacker 20-tals lägenhet tog jag hjälp av Fab Homes. Annika hjälpte mig med moodboards, färgval och konsultation inför inköp. Hon kommer alltid med de där extra smarta lösningarna och hon har en unik känsla för ljus, färg och form. Det märks att Annika förstår mig och vad som behövs. Hon har en otrolig fingertoppskänsla för det som ska uppnås. Dessutom är hon otroligt passionerad och engagerad. Hon är lika bra på stora inrednings jobb som små unika och praktiska jobb.

Marie Ö, Södermalm

I arbetet med mässor har alla delar hanterats med professionell projektledning, kombinerat med skarpt öga för detaljer och kontroll på budget. I alla monterbyggen, oavsett placering, har Annika alltid sett till att maximalt exponera vårt erbjudande och profil på ett tydligt och välkomnande sätt för våra besökare. Allt sammanföll väl med de olika profiler och teman som vi som uppdragsgivare ville förmedla för att skapa likeability och en skön känsla i mötet med oss som företag.

Madeleine B, CMO Villaägarnas Riksförbund

Stort tack för inredningskonsultationen och alla extra tips. Vi är supernöjda med att ha fått med oss både kunskap och inspiration. Vi smälter nu det hela lite och funderar på vilka steg vi ska ta härnäst. Känns fint att veta att du finns om vi kör fast på vägen. 

Erika M, Kungsholmen

bottom of page