top of page
Image by Avel Chuklanov

DIGITAL DESIGN

INREDNING ONLINE: Lista

Lätt som en plätt - så här funger det

Med digital design får du ett komplett förslag för ett eller flera rum utan fysiska möten. Det innehåller allt du behöver för att genomföra den förändring du är ute efter. Vi kommunicerar på distans när du har tid och du får allt material digitalt - så kan du i lugn och ro gå igenom det på hemmaplan. Med en smidig arbetsprocess säkerställer vi att inredningsförslaget matchar dina behov och din budget.

1. Hur kan vi hjälpa dig?

Du börjar med att fylla i ett frågeformulär du får skickat till dig. Där besvarar du enkelt frågorna och beskriver du vad du vill ha hjälp med. Du skickar bilder på det eller de rum som ska inredas. Har du referenser på den stil du vill få till bifogar du det också. Ju tydligare du beskriver dina behov desto bättre blir resultatet. Formuläret blir också en grund till kontrakt mellan oss för att undvika missförstånd.

2. Samtal uppstart ca 30 minuter

Vi har ett samtal för att prata vidare om uppdraget och du får då möjlighet att ställa frågor. Du bör också framföra dina önskemål om stil eller andra tankar. Om det är ett videosamtal kan du visa upp det som ska inredas.

3. En första avstämning

För att bekräfta att vi har uppfattat varandra rätt skapar vi en moodboard som ska återspegla känslan, färger och material av kommande inredningsförslag. Moodboardet skickas digitalt och om vi är överens arbetar vi vidare.

4. Presentation

Dags för det roligaste - du får ditt förslag presenterat för dig. Det innehåller moodboard, en skriftlig beskrivning av våra tankar, möblerad planritning och en 2D ritning på ditt förslag så du lättare får en känsla för hur det kommer se ut när det är klart. Du får också en inköpslista på möbler etc enligt den överenskomna budgeten. Klicka på "presentationer" så ser du exempel på hur en presentation kan se ut.

5. Vad händer sedan?

Efter presentationen har du en vecka på dig att gå igenom ditt inredningsförslag. Är det något du vill ändra på så går det bra förutsatt att det inte är en hel revidering - då tillkommer en kostnad motsvarande halva arvodet. Är du nöjd med allt så är det bara att sätta igång med ditt projekt. Vill du inte göra inköpen själv så  hjälper vi såklart till med det också.

6. Vad kostar det?

Pris från 6825 kr inkl. moms/rum beroende på uppdragets storlek.

Känner du dig redo eller vill du veta mer?

Klicka på kontakt och fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast till dig.

bottom of page