top of page

INREDNING FÖRE OCH EFTER

Kika in här och se ett axplock av pågående och tidigare uppdrag.

IMG_8320.jpeg

Takterass före

Kunden önskade en, i möjligaste mån, underhållsfri inredning av sin nybyggda takterass. Storleken på 100 kvm tillät att önskemålen om en loungedel, en matplats och plats för solsängar enkelt kunde tillmötesgås.

IMG_9058.jpeg

Takterass efter

I samråd med kunden valde vi inredning av hög kvalitet I teak, stål och konstrotting. Alla textilier valdes för att tåla  det skandinaviska klimatet, Rumskänsla skapades med en stor matta och krukor i betong och Cortenstål som rumsavdelare. De rostfärgade krukorna valdes som komplement till fasadens röda tegelvägg. 

IMG_6326 2_edited_edited_edited.jpg

Vardagsrum mini-3:a före

Kunden har byggt om och renoverat en liten 2:a till en supereffektiv mini-3:a och vill ha hjälp med inredningen. Önskemålet var att få till en minimalistisk stil med mjuka textilier i naturfärger som gärna för tankarna till grönska och eld.

IMG_1417_edited.jpg

Vardagsrum mini-3:a efter

På den begränsade ytan fick soffan i mossgrön sammet sätta grunden. Mattan i grön, grå, beige toner adderar till den naturliga färgskalan och beanbagen blir en flexibel extra sittplats. Kundens önskemål om eld på få kvadrat löstes med en "eldtavla" och orange kuddar som kontrasterar fint.. 

IMG_0726.JPG

Sommarstuga före

Kunden önskade en ljusare och lantligare stil i sommarstugans allrum. Soffan och golvlampan som var arvegods vill de behålla.

IMG_6372_edited.jpg

Sommarstuga efter

Vi började med att måla alla trädetaljer vita och väggarna tapetserades med en diskret småmönstrad tapet. Stolar och bord inhandlades på loppis och målades om. Soffan draperades med naturfärgat linnetyg och fick kuddar i blå/beige toner i blandade mönster.

IMG_1715.JPG

Kök före

Det här köket behövde en hel del kärlek efter att tidigare ägare gjort många halvdana försök till förbättringar. En vattenskada gjorde att hela köket var tvunget att rivas ut.

5_Integrerade vitvaror_edited.jpg

Kök efter

Vi satte in bänkskåp med enbart lådfronter för ökad tillgänglighet. Vid spisen ökades bänkdjupet med 10 cm för att skapa större arbetsyta. Kyl, frys och diskmaskin fick integrerade fronter och öppna hyllor ersatte överskåp. En fondvägg i moccafärgad mosaik och bänkar i valnöt kontrasterar fint mot den i övrigt vita inredningen.

2EC36A2E-1E70-46B6-9C46-63AB1D0976E3_edited.jpg

Sovrum före

Homestylingupppdrag i en lägenhet som skulle fotograferas inför försäljning. Det här rummer användes som kontor och TV-rum. Vi beslutade att tömma rummet och göra om det till sovrum.

IMG_5310_edited.jpg

Sovrum efter

De vita väggarna och gardinerna behölls. Dubbelsängen fick en ljus bäddning med mjuka textilier och lyxiga kuddar i i neutrala toner. Sänggavelns dovare ton skapar kontrast mot den i övrigt luftiga och ljusa inredningen. Svarta sänglampor ger karaktär.

A33E5402-50F8-483B-BC1E-4BDE4B8C68D8_1_201_a.jpeg

Gäststuga före

Gäststugan behövde en make-over. Ägaren ville ha ett ljusare rum utan att för den delen ta bort känslan av stuga i skärgården.

Gästis renovering 002_edited_edited.jpg

Gäststuga efter

Vi målade tak och väggar vita men behöll det mörka golvet som var i gott skick. Tips! Använd sk "nikotinfärg" när du målar furuplank så slipper du kvistlacka allt innan. Vi adderade textilier i blå/vitt/beige och hängde upp loppisfyndade tavlor. Böckerna blev ett fint blickfång på hyllan.

71511B2F-5A25-4221-8EBB-7A09334E6E69_1_201_a.jpeg

Vardagsrum före

Kompletterande styling av vardagsrum i en villa.

6A9D2698-544D-43B0-BC59-C7E016683CFA_edited.jpg

Vardagsrum efter

Vi adderade ljusa textilier och bytte ut tavlan för att mjuk upp och skapa kontrast mot soffans och väggens mörka färgskala. Det svarta, runda bordet skapar balans. Tips! Till en divansoffa passar nästan alltid ett runt bord bäst.

IMG_3798_edited.jpg

Konferensrum före

Företaget behövde hjälp med att inreda ett stort konferensrum som sällan användes pga den tråkiga miljön.

IMG_7928_edited.jpg

Konferensrum efter

Vi utgick från företagets profilfärger när vi färgsatte rummet för att förstärka företagets identitet. Den röda mattan lades heltäckande för en mjuk och ombonad känsla. Resultatet blev ett piggt och uppskattat rum som används flitigt.

IMG_0931_edited.jpg

Kontorslokal före

En reklambyrå med ett 20-tal anställda skulle flytta in i nya lokaler som totalrenoverades av fastighets-ägaren. Vi fick vara med från början och påverka utformningen, göra färgsättning och bestämma material på allt från golv till tak.

Trackster ixus 064_edited_edited.jpg

Kontorslokal efter

Reklambyråns befintliga kontorsmöbler var arkitektritade och i mycket gott skick. Däremot passade de inte riktigt in i de nya lokalerna. Ur hållbarhetssynpunkt - vilket vi vurmar för - lämnade de därför in på omlackering. Det enstaviga plankgolvet i hårdträ lades på flytspacklat underlag för att dämpa ljudet.

IMG_6455_edited.png

Vardagsrum före

Kunden vill uppdatera stilen i sitt vardagsrum. Det enda som ska behållas är tavlorna som målats av en vän specifikt för lägenheten, det antika skåpet och golvlampan. Kunden önskar en varm ombonad miljö för skönt soffhäng och social samvaro. På rekommendation kommer golvet slipas och vitlaseras för att dämpa den gula färgtonen.

Skärmavbild 2021-12-03 kl. 14.19_edited.jpg

Pågående projekt

2D presentation för vardagsrummet. För att de färgstarka tavlorna ska fortsätta vara hjältar i rummet har färgskalan neutraliserats med en sandfärgad soffa och en generös matta som ramar in. Soffbordet med kalkstensskiva i samma ton har underrede i svart metall som tillsammans med andra svarta accenter kryddar den mjuka tonen. Kuddar och cognacsfärgat läder plockar upp det röda i tavlan till en samlad och enhetlig känsla. 

IMG_5694.JPG

Allrum med snedtak före 

Här ska två små sovrum göras om till ett allrum för två tonårstjejer med plats för häng med kompisar, TV-tittande och övernattning. Då fyra garderober försvinner när väggen mellan rummen rivs är behovet av förvaring stort. De vill ha en ljus men varm känsla i en naturlig färgskala kompletterat med favoritfärgen duvblått. 

Skärmavbild 2021-12-03 kl. 15.17.57.png

Pågående projekt

2D presentation för allrummet. Oömma möbler i mjuka material för skönt häng som lätt kan flyttas runt plockades in tillsammans med en generös bäddsoffa för två. Allt i en naturfärgad färgskala. Förvaringsbänkar utmed väggarna rymmer det mesta i både lådor och skåp. Duvblå accenter i lampor, lyktor och filtar.

bottom of page